RVN presenteert nieuwe hoofdsponsor

RVN presenteert nieuwe hoofdsponsor

RVN heeft in het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor. De club is een samenwerking aangegaan met de facilitaire dienstverlener FDG. FDG Nederland BV, begonnen als een familiebedrijf (handelend toentertijd onder de naam Icn Bedrijfsdiensten) is inmiddels uitgegroeid tot een full-service bedrijf op het gebied van schoonmaak en onderhoud en alle facilitaire diensten. Ze doen hun best de klant te ontzorgen op deze gebieden. Alle diensten zijn bij hen onder één dak samengebracht. 

Recreatie Volleybal Nieuwegein (afgekort RVN) is ontstaan door de samenwerking van een groep enthousiaste volleyballers in en om Nieuwegein. 

Het is een club van ruim 40 sporters die elke woensdagavond anderhalf uur traint. Er is een vrouwengroep en mannengroep. De meeste spelers nemen deel aan de recreantencompetitie van de Nevobo waarbij zij 6 zaterdagen per seizoen deelnemen aan een toernooivorm.  

Beide partijen hebben een handtekening gezet onder een samenwerking van twee seizoenen. “FDG komt uit Nieuwegein, heeft een familiaire achtergrond en een betrouwbare reputatie “, licht voorzitter Rolf van Panhuis van RVN de deal toe. Het logo van FDG zal in het nieuwe seizoen in elk geval op de shirts van RVN te zien zijn. Voor deze gelegenheid zal RVN zich ook in een nieuw tenue steken.  

Bijschrift foto; Rolf van Panhuis & Mattathias Vonk voor het pand van FDG BV (op afstand) 

Voor meer informatie 

www.fdgbv.nl & www.rvn-nieuwegein.nl 

Reacties zijn gesloten.